Wix Restaurants: Meldingen voor tafelreserveringen beheren

Leestijd 1 minuten
Er zijn 2 soorten meldingen die je ontvangt met de Wix Table Reservations-app: wanneer een reservering wordt gemaakt en wanneer een reservering wordt geannuleerd.

Je kunt ervoor kiezen om deze meldingen te ontvangen via het dashboard van je website en/of e-mail. Deze meldingen zijn standaard ingeschakeld, maar je kunt ze op elk gewenst moment in- of uitschakelen.
Let op:
E-mailmeldingen voor tafelreserveringen worden verzonden naar het e-mailadres van je Wix-account en niet naar het zakelijke adres dat is ingesteld in je bedrijfsgegevens. Als je wilt dat anderen deze meldingen ook ontvangen, kun je ze uitnodigen om je restaurant te beheren. Je kunt ook een automatisering instellen om aanvullende meldingen voor tafelreserveringen te selecteren en de e-mailadressen te selecteren die ze moeten ontvangen.

Om je meldingen te beheren:

1. Ga naar Tafelreserveringen op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op Meldingen.
  4. Klik naast Meldingen die je ontvangt op Beheer meldingen.
  5. Klik op het Dashboard-dropdownmenu en schakel de meldingen in die je in je Wix-dashboard wilt ontvangen.
  6. Klik op de E-mail-dropdown en schakel de meldingen in die je in je e-mail wilt ontvangen.
Een screenshot van het instellen van je meldingen voor tafelreserveringen.