Wix Restaurants: Mensen uitnodigen om je restaurant te beheren

Leestijd 1 minuten
Nodig mensen uit om aan je Wix Restaurant-website te werken en wijs ze rollen toe op basis van hun verantwoordelijkheden. Met Rollen en machtigingen, kun je een aangepaste rol maken waarmee restaurantpersoneel je restaurants kan beheren, inclusief je menu's, online bestellingen, tafelreserveringen en meer.
Een screenshot van het toevoegen van mensen om samen te werken aan je restaurantwebsite.

Om mensen uit te nodigen om je restaurant te beheren:

1. Ga naar Rollen en machtigingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Mensen uitnodigen.
  3. Voer het e-mailadres van je medewerker(s) in het E-mail(s)-veld in.
  4. Scrol omlaag en klik op + Nieuwe rol creëren.
  5. Onder Rolgegevens voer je de Roltitel en een Beschrijving van de rol in.
  6. Klik onder Machtigingen op Restaurants en schakel het selectievakje in naast de toe te wijzen machtiging(en):
    • Restaurant beheren: Kan je restaurantinstellingen, menu's, online bestellingen en tafelreserveringen beheren en bewerken.
    • Instellingen van tafelreserveringen beheren: Kan je instellingen voor tafelreserveringen beheren en bewerken.
    • Tafelreserveringen beheren: Kan alleen tafelreserveringen beheren en bewerken.
Een screenshot van restaurantspecifieke machtigingen voor deze rol.
  1. Klik op Opslaan.
  2. Klik op Uitnodiging versturen.