Wix Restaurants: Het uiterlijk van Wix Restaurants Menus-app (Nieuw) aanpassen

Leestijd 4 minuten
Personaliseer je menu. Pas de koppen, tekst, labels, afbeeldingen, breedte en prijzen aan de unieke stijl van je restaurant aan. Je kunt bijvoorbeeld verschillende indelingen verkennen en beslissen welke elementen je wilt laten zien, waardoor je de vrijheid hebt om je menu-afdruk te ontwerpen zoals jij die voor ogen hebt.
Screenshot van het nieuwe paneel met opties voor menu-aanpassingen in de Wix Editor
In dit artikel lees je meer over:
Tip:
Als je terug wilt naar de oorspronkelijke ontwerpinstellingen van het menu, klik je met de rechtermuisknop op de Menu's (nieuw)-app in de Editor en selecteer je Reset Widget.

De menupagina aanpassen

Pas je menu aan om je unieke restaurantstijl weer te geven. Pas koppen, tekst, labels, afbeeldingen, breedte en prijzen naar wens aan. Experimenteer met verschillende indelingen om te kiezen welke elementen je wilt benadrukken, zodat je de flexibiliteit hebt om je menu te ontwerpen volgens jouw visie.

Om je menupagina aan te passen:

1. Ga naar de Menu's (nieuw)-pagina in je Editor.
  2. Klik op de pagina op de Menu's (nieuw)-app.
  3. Kies hoe je je menu wilt aanpassen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.