De regionale instellingen van je website wijzigen

Leestijd 1 minuten
Je kunt de regionale instellingen van je website, inclusief de taal, regio, valuta en tijd, aanpassen aan waar je bedrijf gevestigd is.
Je kunt verschillende regio's instellen voor verschillende websites in je account.
Belangrijk:
Als je een meertalige website hebt, kun je de regionale instellingen van elke taal wijzigen op het Multilingual-tabblad op het dashboard van je website.

Om je regionale instellingen te wijzigen:

1. Ga naar je Taal en locatie-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Bewerk een van de volgende instellingen:
    • Websitetaal: Selecteer de standaardtaal voor je website, e-mails en meldingen. Lees meer over het wijzigen van de taal van je website
    • Regionale instelling: Selecteer een regio om in te stellen hoe datums, getallen en metingen op je website worden weergegeven.
    • Valuta: Selecteer de valuta die je voor betalingen accepteert.
    • Tijdzone: Selecteer je tijdzone.
Een screenshot van het Wix-dashboard, open op de pagina Taal- en locatie-instellingen.
  1. Klik op Opslaan.