Wix Restaurants: De instellingen voor bestellingen aanpassen in de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Belangrijk:
Pas de manier aan waarop je omgaat met inkomende bestellingen voor je restaurant met behulp van de Wix Owner-app. Kies ervoor om online bestellen een uur te pauzeren tot de volgende werkdag, of om online bestellen helemaal uit te schakelen. Krijg een snel overzicht van al je afhaal- en bezorgopties en schakel bezorggebieden tijdelijk uit.

Om je bestelinstellingen in de Wix Owner-app aan te passen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik rechtsonder op Beheren.
  3. Tik onder de Zakelijke apps op Bestellingen.
  4. Tik rechtsboven op het Instellingen-pictogram.
  5. Tik op de Online bestellen-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Klanten kunnen online bestellingen plaatsen op je website.
    • Uitgeschakeld: Kies of je online bestellen wilt pauzeren of volledig wilt uitschakelen. Je kunt ook een bericht voor klanten opnemen om hen te laten weten waarom online bestellen momenteel niet mogelijk is.
6. Pas je afhaalinstellingen aan.
7. Beheer je bezorggebieden.
8. Sluit een printer aan om bonnen af te drukken.
9. Tik op de Herinneringsgeluiden-schakelaar om deze in of uit te schakelen:
  • Ingeschakeld: Alle nieuwe of nog niet uitgevoerde bestellingen blijven herinneringsgeluiden afspelen in de app totdat ze zijn verwerkt.
  • Uitgeschakeld: Je hoort geen herinneringsgeluiden over nieuwe en nog niet uitgevoerde bestellingen.