Wix Restaurants: Problemen oplossen met het afdrukken van bestellingen vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 4 minuten
Als je problemen hebt met het afdrukken van Wix Restaurant-bestellingen vanuit de Wix Owner-app, probeer dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.
Voordat je begint:
Controleer of je een compatibele printer gebruikt. Om bestellingen vanuit de app af te drukken, moet je een netwerk-/WiFi-printer of Star Micronics TSP143 / Star Micronics TSP654II bluetooth bonprinter hebben.

Nog steeds hulp nodig?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • De naam of URL van je Wix-website.
  • De fabrikant, het model en het besturingssysteem van je mobiele apparaat (bijvoorbeeld Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy S4)
  • De fabrikant en het model van je printer.
  • De versie van de Wix Owner-app die je gebruikt. Om dit te vinden:
    1. Open de Wix Owner-app.
    2. Tik linksboven op het Profiel-pictogram.
    3. Tik op Over de app onder Hulp en feedback.
    4. Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm en kopieer het nummer naast Versie.
Een screenshot van het versienummer van de Wix Owner-app.