Wix Multilingual: De Translation Manager gebruiken

Leestijd 9 minuten
Vertaal zowel je website- als zakelijke inhoud op één plek in het dashboard van je website: de Translation Manager. Kies of je de inhoud handmatig wilt vertalen of automatisch wilt vertalen.
Een screenshot van het Wix Website Translation-dashboard
Lees in dit artikel meer over:
Voordat je begint:

De Translation Manager gebruiken

Met Wix Multilingual kun je de inhoud van je website vertalen (bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, links, enzovoort) op twee manieren: automatisch en handmatig. Als je ervoor hebt gekozen om je website automatisch te vertalen tijdens het installeren van de app, kun je de vertalingen naar wens bekijken en bewerken.
Tip:
Vertaal alle apps en website-inhoud in je dashboard en editor-elementen in de Editor.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar de Translation Manager op het dashboard van je website.
  2. (Als je meer dan 2 talen hebt) Selecteer de relevante taal door linksboven op de Taal-dropdown te klikken.
  1. Selecteer links wat je wilt vertalen:
    • Klik op Pagina-inhoud om stukjes tekst van je websitepagina's te vertalen.
    • Selecteer de relevante Wix-app.
  2. Kies hoe je je inhoud wilt vertalen:
Bekijk het live:
Klik op Opslaan en publiceren wanneer je klaar bent met het vertalen van alle velden. Om de vertaling op je live website weer te geven, verander je de status van de relevante taal van Verborgen naar Zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de Translation Manager.