Wix Multilingual: Tekst, knoppen en links vertalen

Leestijd 3 minuten
Je kunt tekst, knoppen en links op je website vertalen met Wix Multilingual. Kies of je de Translation Manager op het dashboard wilt gebruiken of ga naar je Editor om te zien hoe je vertalingen er op de pagina uitzien.
Voordat je begint:
Voeg Wix Multilingual toe en stel het in op je website en vertalen deze in de Translation Manager
Een screenshot van de Wix Studio Editor Multilingual-app op een website tijdens de bewerkingsmodus

Om tekst, knoppen en links te vertalen:

Wix Editor
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-dropdownmenu.
  3. Selecteer de taal die je wilt bewerken.
Een screenshot van het klikken op de Taal wisselen-dropdown bovenaan de Wix Editor.
  1. Selecteer het tekstelement dat je op je pagina wilt vertalen.
  2. Klik op Vertaling bewerken of Automatisch vertalen om de vertaling in te voeren of te bewerken.
    Let op: Momenteel kan inklapbare tekst alleen handmatig worden vertaald.
  3. (Optioneel) Ontwerp het element in je secundaire taal.
  4. (Optioneel voor knoppen en links) Klik op het Link-pictogramom de link te wijzigen.
  5. (Als de secundaire taal nog steeds verborgen is) Maak deze taal zichtbaar op je website:
    1. Ga naar Multilingual op het dashboard van je website.
    2. Klik naast je taal op de Status-dropdown en selecteer een Zichtbaar.
Een screenshot van het Wix Multilingual Language-dashboard