Wix Mobiele Apps: Het scherm met algemene gegevens bewerken

Belangrijk:
Momenteel is het alleen mogelijk om je scherm met algemene gegevens te bewerken vanuit de Wix Owner-app.
Op het Algemene gegevens-scherm kunnen je leden alle informatie die ze nodig hebben over je bedrijf op één plek vinden. Leden hebben toegang tot dit scherm via de link in je koptekst (tenzij je ervoor kiest om het te verwijderen wanneer je je koptekst aanpast).
Een voorbeeld van waar de Algemene gegevens-link in de koptekst verschijnt
Bewerk je contactgegevens, logo-instellingen, slogan, ledenlijst en verschillende social media-links.

Om je algemene gegevens aan te passen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Website en app.
  4. Tik onder de betreffende mobiele app op Aanpassen (Spaces of Branded).
  5. Tik bovenaan op de Scherm-dropdown en tik vervolgens op Algemene gegevens.
Een screenshot die laat zien hoe je toegang krijgt tot de Algemene gegevens-pagina om deze te bewerken
  1. Kies welke informatie je wilt bewerken:
7. Tik op Opslaan en tik vervolgens op Klaar.