Branded App by Wix: Elementen weergeven of verbergen op verschillende mobiele besturingssystemen

Leestijd 2 minuten
Toon of verberg elementen van je app afhankelijk van het besturingssysteem dat je leden gebruiken op hun mobiele apparaten. Dit is handig als je voor elk platform verschillende inhoud wilt maken, of als je een onderdeel wilt laten zien dat alleen relevant is voor leden die iOS gebruiken.
Let op:
Onderdelen worden in de Branded app 'Elementen' genoemd. Bijvoorbeeld: Element toevoegen, Element aanpassen, enzovoort.

Om een element weer te geven of te verbergen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Site en app-pictogram.
  3. Tik onder Mobiele app op Aanpassen
  4. Tik op het scherm met het onderdeel dat je wilt beheren.
  5. Tik rechtsboven van het onderdeel dat je wilt weergeven of verbergen op het Bewerken-pictogram.
  1. Tik op Element aanpassen
  2. Scrol omlaag en tik op Zichtbaarheid element
  3. Kies op welk apparaat dit element moet worden weergegeven:Android, iOSof Beide
  4. Tik linksboven op de pijlen tik vervolgens op Opslaan
Let op:
Nadat je een element hebt verborgen, kun je het altijd opnieuw weergeven door naast het betreffende element op Weergeven op Android of Weergeven op iOS te tikken.