Wix Media: Problemen met het uploaden van bestanden oplossen

Leestijd 6 minuten
Soms wordt er een probleem veroorzaakt bij het uploaden van bestanden, dat eerst moet worden opgelost voordat bestanden geüpload kunnen worden. In veel gevallen ontvang je een specifieke foutmelding, maar in sommige gevallen kan het probleem te maken hebben met je internetverbinding of andere lokale factoren.
In dit artikel:

Ondersteunde mediatypen

Bij het uploaden van mediabestanden is het belangrijk om te weten welke typen we ondersteunen. Zorg ervoor dat je bestanden overeenkomen met deze indelingen om problemen tijdens het uploadproces te voorkomen.
Afbeeldingen
Video's
Audio
Andere media
Klik op een afbeeldingstype hieronder om meer te lezen over de ondersteunde bestanden en de maximale grootte.

Specifieke foutmeldingen

Krijg je een foutmelding bij het uploaden van je bestand? Dan moet je wellicht een paar dingen controleren. Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende fouten. Klik op de dropdown om te zien hoe je ze kunt oplossen.

Aanvullende stappen voor probleemoplossing

Als je hebt geverifieerd dat het bestand dat je probeert te uploaden inderdaad wordt ondersteund en je hebt geen van de bovenstaande foutmeldingen ontvangen, zijn er enkele algemene stappen voor het oplossen van problemen die we aanbevelen te volgen.
Let op:
De volgende factoren kunnen van invloed zijn op je vermogen om bestanden te uploaden. Als een van deze factoren van toepassing is, probeer dan het bestand te uploaden op een andere computer met een andere internetverbinding:
  • 3G internetverbinding: Je kunt problemen ondervinden bij het uploaden van media als je bent verbonden via een mobiele 3G-verbinding.
  • Provider- of databeperkingen: Vanwege deze beperkingen is het mogelijk dat je geen afbeeldingen of andere mediabestanden kunt uploaden.
  • Openbare internetverbinding: Openbare instellingen, zoals werk, school, bibliotheken of overheidsfaciliteiten, kunnen de toegang tot bepaalde URL's beperken, waaronder onze mediaserver.
  • Internetbeveiligingsprogramma's: Dommige beveiligingsprogramma's blokkeren de toegang tot onze mediaserver.

Nog steeds hulp nodig?

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op en we helpen je graag verder. Geef ons de volgende informatie:
  • Een screenshot van je consoleweergave, met behulp van de onderstaande stappen:
    1. Open een incognito-venster in Google Chrome (Ctrl + Shift N).
    2. Log in bij Wix en probeer je bestand te uploaden.
    3. Gebruik deze sneltoetsen op je toetsenbord: Ctrl Shift + J (op PC) of Cmd + Optie + J (op Mac).
    4. Klik bovenaan het paneel op het Console-tabblad en vernieuw de pagina (F5).
    5. Maak een screenshot van dit tabblad.
  • De stappen die je hebt geprobeerd
  • Het mediabestandstype
  • De naam en de versie van de webbrowsers die je hebt geprobeerd. Ga naar www.whatismybrowser.com om je browserversie te achterhalen.
  • De naam en versie van het besturingssysteem van je computer