Wix Forum: Live forumproblemen oplossen

Leestijd 1 minuten
Als je problemen ondervindt met het Wix Forum, bekijk dan deze checklist om het probleem op te lossen.

Problemen met Wix Forum oplossen

Sommige problemen kunnen worden veroorzaakt door cookies of cache. Klik hier om meer te lezen over het verwijderen van cookies.
Tip:
Je kunt controleren of het probleem dat je tegenkomt te maken heeft met cookies of cache door je browser te openen in incognito/privémodus en te kijken of het probleem aanhoudt.
We raden ook aan:
  1. De verbinding met je internet te verbreken en opnieuw te verbinden.
  2. Je website in een andere browser te openen.

Nog steeds problemen?

• Maak gebruik van onze Technische Assistent, inclusief het wissen van de cache en cookies van je browser, om te proberen dit probleem op te lossen en te controleren of het een lokaal probleem op je computer of internetverbinding is.
  • Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je de assistent hebt voltooid, neem dan contact met ons op voor hulp. Laat ons weten welke stappen voor je hebt genomen om het probleem op te lossen en stuur ons een screenshot of video van het probleem.