Een video naar de Wix Klantenservice sturen

Leestijd 1 minuten
Zorg ervoor dat problemen sneller worden opgelost door ons een schermopname te sturen van het probleem dat je ondervindt. Een op het scherm opgenomen video kan ons helpen te begrijpen hoe het probleem er van jouw kant uitziet, zodat we het probleem beter kunnen oplossen.

Neem je scherm op vanuit een incognito (privé) browservenster, upload het dan naar het internet en stuur ons de video-URL wanneer je contact opneemt met de Wix Klantenservice.

Aanbevolen programma's voor het opnemen van je scherm:

• Screencast: Meld je aan voor een Screencast-account en neem vervolgens je video op en stuur ons de URL.
  • Screencastify: Voeg de Screencastify-extensie toe en neem vervolgens je video op en stuur ons de URL.
  • QuickTime (voor Mac): Neem je video op in QuickTime en upload het vervolgens naar een video-hostingsite, zoals YouTube en stuur ons de URL. Zorg ervoor dat de video is ingesteld op openbaar zodat onze experts deze kunnen bekijken.
Om contact op te nemen met de Wix Klantenservice voor ondersteuning:
Zorg ervoor dat je vanaf een computer bent ingelogd op je Wix-account en klik hier om te beginnen. Kies de meest relevante opties en je favoriete contactmethode en we laten je binnen een paar minuten in contact komen met de juiste expert.