Wix Forms: Websiteformulieren ontwerpen

Leestijd 5 minuten
Ontwerp je formulier om een vleugje individualiteit toe te voegen aan de ervaring van je bezoekers. Pas de achtergrondkleur aan, wijzig de knoptekst of pas schaduwen en randen aan om het formulier tot leven te brengen.
Let op:
Het ontwerpen van je formulier is momenteel alleen beschikbaar voor websiteformulieren. Voor zelfstandige formulieren kun je formuliervelden beheren maar hun ontwerp niet bijwerken.
Wix Editor
Editor X
Wix Studio
  1. Klik op het relevante formulier op je pagina.
  2. Kies welk onderdeel je wilt ontwerpen:
Let op:
Wanneer je je formulier aanpast, worden sommige elementen, zoals het beoordelingsveld, de uploadknop, selectievakjes en keuzerondjes mogelijk niet beïnvloed door de wijzigingen.