Wix Facturen en Offertes: Instellingen beheren

Leestijd 3 minuten
Beheer al je instellingen voor facturen en offertes vanuit één centrale locatie. Je kunt ze aanpassen om te voldoen aan de belastingvoorschriften van je land, ze personaliseren voor je klanten en ze aanpassen aan je zakelijke behoeften.
Belangrijk:
  • Alle wijzigingen die je aanbrengt, hebben invloed op eerdere, huidige en toekomstige facturen.
  • Lees hoe je een betaalmethode in kunt stellen om betalingen van je klanten te ontvangen.

Om je instellingen te beheren:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Facturen en offertes.
  3. Klik op de tabbladen om het volgende aan te passen (klik hieronder om meer te lezen):
Tip:
Klik hier om je aanvullende bedrijfsgegevens in te stellen of te bewerken, zoals contactgegevens, basisinformatie en de locatie van je bedrijf.