Wix Facturen en offertes: Belastingsoorten toevoegen

Leestijd 1 minuten
Voeg verschillende belastingsoorten toe (bijvoorbeeld btw, staatsbelasting) zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn bij het maken van een nieuwe factuur of offerte.

Om belastingen in te stellen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Facturen en offertes.
  3. Klik in het Belastingen-gedeelte op Nieuwe belasting toevoegen.
  4. Voer de belastingnaam (bijvoorbeeld btw, staatsbelasting) en het tarief (%) in.
  5. Klik op Opslaan.
Tip:
Bij het aanmaken van een factuur of offerte verschijnt de belastingsoort wanneer je op het dropdownmenu onder Belasting klikt. Je kunt vanuit dit dropdownmenu ook rechtstreeks een nieuw belastingtype toevoegen.