Wix Enterprise: Een overzicht

Leestijd 6 minuten
Wix Enterprise is speciaal ontworpen voor grote bedrijven en organisaties die geavanceerde functies en ondersteuning nodig hebben om hun websites te bouwen en te onderhouden.

Vanuit het Wix Enterprise-dashboard kun je je productiviteit maximaliseren door alle aspecten van je organisatie op één plek te beheren. Dit omvat je websites, teams en rollen, abonnementen en domeinen, en je gepersonaliseerde apps en templates. Bovendien heb je op elk moment toegang tot analytics op account- en website-niveau en krijg je verbeterde beveiliging met SSO-login.
Let op:
Wix Enterprise is niet in het Nederlands beschikbaar, maar wel voor gebruikers in Nederland en België.
Screenshot van je Wix Enterprise-dashboard.

Beheer al je websites vanuit één dashboard

Houd de controle en houd alle websites bij die door je bedrijf worden beheerd. Je kunt je websitelijst filteren om een lijst met specifieke websites te zien en gefilterde weergaven opslaan die je regelmatig wilt openen.
Klik op een website in je lijst met websites om gedetailleerde informatie te zien over het pakket en de status van de website, het adres en domeingegevens, de gebruikte template en meer. Je kunt ook toegang krijgen tot het dashboard van de website of acties op website-niveau uitvoeren, zoals bewerken, hernoemen, bekijken en dupliceren. Lees meer over het beheren van al je websites.
Een screenshot van al je websites in je Enterprise-dashboard.
Filter websites en sla je weergave op:
Klik op Filter of gebruik de geavanceerde zoekfunctie om naar specifieke websites te kijken. Klik op Save View om een snelkoppeling toe te voegen en op elk moment terug te gaan naar de gefilterde weergave van de lijst.

Gepersonaliseerde templates maken

Vanuit 'Custom Templates' kun je templates maken met het ontwerp, de indeling en gepersonaliseerde apps van jouw voorkeur geïnstalleerd. Dit betekent dat je niet vanaf nul hoeft te beginnen bij het maken van een nieuwe website voor je organisatie of klanten, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en je merk wordt versterkt. Lees meer over het maken van gepersonaliseerde templates voor je bedrijf.
Een screenshot van het Gepersonaliseerde templates-tabblad.
Let op:
Je kunt een eigen template maken voor je organisatie of voor je klanten. Eén template kan niet voor beide worden gebruikt.

Bouw gepersonaliseerde apps voor je websites

Bouw gepersonaliseerde apps voor je bedrijf en gebruik ze op al je websites. Klik vanuit het 'Custom Apps'-tabblad op + Create Custom App om aan de slag te gaan met een nieuwe app, of wijs een van je gepersonaliseerde apps aan en klik op Manage App om toegang te krijgen tot je gepersonaliseerde app in Wix Developers. Lees meer over het bouwen van gepersonaliseerde apps voor je bedrijf.
Een screenshot van het Gepersonaliseerde apps-tabblad waar je al je gepersonaliseerde apps kunt beheren.

Bekijk en beheer al je media-assets

Upload afbeeldingen en video's rechtstreeks naar je Enterprise-account om op al je websites te gebruiken. Zodra je een batch hebt geüpload en het nieuws wilt delen, klik je op Notify Clients om je klanten te laten weten dat je nieuwe media hebt geüpload die ze op hun websites kunnen gebruiken. Lees meer over het beheren van je media-assets.
Een screenshot om je klanten op de hoogte te stellen van nieuwe media die je hebt geüpload en die ze op hun websites kunnen gebruiken.

Maak een gepersonaliseerde funnel voor je bedrijf

Maak je eigen branded funnel die je medewerkers en klanten kunnen gebruiken bij het bouwen van websites. Dit zorgt ervoor dat alle websites zich houden aan je merkrichtlijnen en maakt een efficiënt en snel proces voor het maken van websites in je hele onderneming mogelijk.

Je kunt ervoor kiezen om je klanten alleen je eigen templates te laten gebruiken bij het bouwen van websites, of ze ook Wix-templates aan te bieden.
Een screenshot van het maken van een website als onderdeel van een Enterprise-accountfunnel.

Beheer je team

Voeg teamleden toe aan je Wix Enterprise-account en wijs ze verschillende rollen, machtigingen en toegangsniveaus toe.

Kies tot welke websites en mappen elk van je teamleden toegang heeft. Wanneer je teamleden inloggen op het Enterprise-dashboard, zien ze alleen websites waartoe je hen toegang hebt verleend.
Screenshot van het Teambeheer-tabblad in een Wix Enterprise-account.

Volg de prestaties van al je websites

Volg de prestaties en bekijk gegevensoverzichten voor alle websites in je Wix Enterprise-account. Verken de algehele prestaties van je websites en ga dieper in op je analysegegevens voor elke website.

Je kunt je overzichtsdashboard aanpassen, zodat je de gegevens kunt bijhouden waarin je het meest geïnteresseerd bent. Lees meer over het bekijken van de analyses van je websites.
Een screenshot van je analyseoverzichtspagina met websitesessies, totale verkoop en bestellingen.

Gebruik Single Sign-On Login

Gebruik verbeterde authenticatie met Single Sign-On (SSO) en laat medewerkers en/of klanten inloggen met hun Wix-inloggegevens via het Open ID Connect-protocol. Dit type login kan door medewerkers of klanten worden gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende gerelateerde, maar onafhankelijke, online platforms.
Een screenshot van het tabblad SSO-instellingen in het Enterprise-dashboard.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Wix Enterprise.