Wix Blog: Een blog verbeteren met gratis add-ons

Leestijd 2 minuten
Maximaliseer het potentieel van je blog en bied je bezoekers een naadloze browse-ervaring met Wix Blog's selectie van gratis add-ons.
  • Houd je lezers op de hoogte door een RSS Feed-knop toe te voegen, waarmee ze zich kunnen abonneren op je blogupdates.
  • Stroomlijn je inhoud met een categoriemenu, die je posts categoriseert, en een archiefmenu, die oudere inhoud op een handige locatie weergeeft.
  • Verbeter de aanwezigheid van je blog met een Lijst met posts-element, die fragmenten van je posts op andere delen van je website weergeeft, en een Tag Cloud-element, die al je tags op één plek organiseert.
Volg de onderstaande stappen om de add-ons die aan jouw behoeften voldoen te verkennen en te selecteren.
Wix Editor
Editor X
Wix Studio
  1. Selecteer de pagina waarop je de add-on wilt weergeven.
  2. Klik links in de Editor op het Toevoegen-pictogram.
  3. Klik op Blog.
  4. Scrol omlaag en kies een element om toe te voegen.
  5. Sleep het element om het op de pagina te plaatsen.