Wix Blog: Een archiefmenu toevoegen en aanpassen

Leestijd 3 minuten
Het toevoegen van een archiefmenu aan je blog is een goede manier om oudere inhoud weer te geven die is 'gearchiveerd' of is opgeslagen in een blog. Je kunt zien hoeveel posts zijn gearchiveerd en wanneer ze zijn gearchiveerd. Archivering is erg handig voor seizoensposts die minder actueel zijn en voor posts met verouderde informatie, zoals informatie over productverkopen, enzovoort.

Om een archiefmenu toe te voegen en aan te passen:

1. Ga naar de pagina waarop je de feed wilt weergeven.
  2. Klik links in de Editor op het Toevoegen-pictogram.
  3. Klik op Blog.
  4. Selecteer het Archiefmenu-element.
  5. Sleep het om het op de pagina te plaatsen.
  6. Klik op het element in je Editor.
  7. Klik op Instellingen.
  8. Klik op het Weergave-tabblad om de weergave van het archiefmenu aan te passen:
9. Klik op het Indeling-tabblad om de categorie-indeling aan te passen:
10. Klik op het Ontwerp-tabblad om het ontwerp aan te passen:
Let op:
De archiefresultatenpagina gebruikt de instellingen van de categoriepagina. Je kunt de archiefpagina aanpassen door de instellingen van de archieffeed te wijzigen.
Tip:
Je kunt ook een categoriemenu aan je blogfeed toevoegen. Klik hier om te lezen hoe je dat doet.