Wix Blog: Een categoriemenu toevoegen en aanpassen

Leestijd 2 minuten
Categorieën zijn een ideale manier om je blog in verschillende onderwerpen te sorteren en je lezers een algemeen idee te geven waar je blogposts over gaan. Je kunt een categoriemenu toevoegen dat extra structuur en organisatie geeft aan de verschillende categorieën in je blog.

Om een categoriemenu toe te voegen en je categorieën aan te passen:

1. Ga naar de pagina waarop je de feed wilt weergeven.
  2. Klik links in de Editor op het Toevoegen-pictogram .
  3. Klik op Blog.
  4. Selecteer het Categoriemenu-element.
  5. Sleep het om het op de pagina te plaatsen.
  6. Klik op het element in je Editor.
  7. Klik op Instellingen.
  8. Klik op het Weergave-tabblad om de categorieweergave te personaliseren:
    • Schakel Toon alle posts in om alle posts in de categoriewidget weer te geven.
    • Schakel Het aantal posts weergeven in om het aantal posts in de categoriewidget weer te geven.
  9. Klik op het Indeling-tabblad om de categorieindeling aan te passen:
10. Klik op het Ontwerp-tabblad om het ontwerp aan te passen.
Tip:
Je kunt ook een archiefmenu aan je blogfeed toevoegen. Klik hier om meer te lezen.