Wix Blog: Blogposts importeren van WordPress naar Wix Blog

Leestijd 6 minuten
Je kunt posts van je WordPress-blog naar je Wix-blog importeren. Of je posts nu op een WordPress.com- of een WordPress.org-website staan, je kunt ze met slechts een paar klikken migreren. De import heeft op geen enkele manier invloed op je WordPress-website.
Voordat je begint:
Je moet Wix Blog aan je website toevoegen voordat je posts kunt importeren.
Lees in dit artikel meer over:

Veelgestelde vragen over het importproces

Posts importeren van WordPress naar Wix

Je kunt posts van je WordPress-website naar je Wix-website importeren in het Blog-gedeelte van het dashboard van je website.

Om post te importeren:

1. Ga naar Blog op het dashboard van je website.
  2. Klik op Meer acties.
  3. Selecteer Post importeren.
  4. Selecteer WordPress.
  5. Kies hoe je je posts wilt importeren:
Selecteren om posts van een URL of een XML-bestand te importeren

Problemen met importeren oplossen

Als je problemen ondervindt bij het importeren van je posts naar Wix, volg dan de onderstaande stappen:

Ondervind je nog steeds problemen?

Wanneer contact opnemen met WordPress?
Als je problemen ondervindt met een van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met WordPress voor aanvullende ondersteuning. In de meeste gevallen worden importproblemen veroorzaakt door problemen die in WordPress moeten worden opgelost.
Wanneer neem je contact op met Wix?
Als je merkt dat de JSON toegankelijk is, maar de migratie mislukt, neem je contact op met de klantenservice van Wix voor hulp. Zorg ervoor dat je een screenshot of video klaar hebt om te delen wanneer je contact opneemt met Wix, zodat je probleem zo snel mogelijk kan worden opgelost.

Weet je niet zeker wat de verschillen zijn tussen Wix en Wordpress?