Beperkingen voor het land van je Wix-account

Leestijd 1 minuten

Wix biedt een cloudgebaseerd webontwikkelingsplatform aan miljoenen gebruikers in 190 landen.

Het United States Office of Foreign Assets Control (OFAC) van het ministerie van financiën hanteert verschillende economische en handels sancties. Deze sancties verbieden Wix om geld te sturen naar of zaken te doen met bepaalde aangewezen personen en landen.

De landen en regio's die door OFAC worden beperkt, zijn:

• Iran
  • Noord-Korea
  • Syrië
  • Cuba
  • De Krim-regio
  • De zogenaamde Volksrepubliek Donetsk
  • De zogenaamde Volksrepubliek Loehansk

De volgende beperkingen zijn van toepassing:

• Gebruikers uit OFAC-beperkte en gesanctioneerde landen kunnen zich niet registreren of gebruik maken van de diensten van Wix, inclusief Wix-websites.
  • Je kunt geen verbinding maken met Wix via pointing- of nameserverdomeinen met de volgende extensies:
    • Cuba (.cu)
    • Iran (.ir)
    • Iran .xn--mgba3a4f16a (.ایران)
    • North Korea (.kp)
    • Syria (.sy)
    • Syria .xn--ogbpf8fl (.سورية)
Tip:
Klik hier voor volledige informatie over de verschillende sancties die worden opgelegd door het Amerikaanse ministerie van financiën.