De Editor voor Wix E-mailmarketingcampagnes gebruiken

Leestijd 12 minuten
Lees hoe je je editor voor e-mailcampagnes kunt gebruiken om de meest boeiende nieuwsbrieven te maken. Selecteer elementen in je campagne om ze te bewerken. In de zijbalk links kun je elementen toevoegen, een thema kiezen, de achtergronden wijzigen en meer.
Tips:

Elementen aan je campagne toevoegen en bewerken

Selecteer rechts van je campagne-editor de bestaande elementen van je e-mailcampagne om ze aan te passen. Bewerk vervolgens links de elementen waar je ook verschillende soorten nieuwe elementen aan je campagne kunt toevoegen.

Om elementen toe te voegen of te bewerken:

1. Selecteer het element dat je wilt bewerken of klik op Toevoegen en kies een element.
  1. Pas het element naar wens aan. Klik hieronder om te lezen hoe je elk element kunt aanpassen:

Elementen verplaatsen, bijsnijden, dupliceren en verwijderen

Nadat je een element in je e-mailcampagne hebt geselecteerd, gebruik je de werkbalk rechts om het element te beheren. Je kunt de meeste soorten elementen opnieuw ordenen, dupliceren en verwijderen. Je kunt afbeeldingen ook bijsnijden zodat ze perfect bij je e-mailcampagne passen.

Het thema, achtergronden en de tekstrichting aanpassen

Wijzig de kleur en het tekstthema van de template, pas de binnenste en buitenste achtergronden aan of schakel over naar een tekstrichting van rechts naar links.

Klik op een optie hieronder om meer te lezen: