Ondersteunde browsers

Leestijd 3 minuten
Wix ondersteunt verschillende moderne browsers voor het bekijken en bewerken van websites. Dit zijn onder andere Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versie van deze browsers te gebruiken om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Daarnaast ondersteunt Wix ook mobiele browsers op iOS- en Android-apparaten om websites onderweg te bekijken.
In dit artikel:

Ondersteunde browsers voor desktops

Wix ondersteunt de volgende desktopbrowsers voor het bekijken en bewerken van websites. Klik op de onderstaande links om de nieuwste versies te downloaden:
Tip:
Voor de beste functionaliteit en om volledige toegang tot de Editor-interface te garanderen, raden we aan om je browserzoom op 100% te houden.

Ondersteunde browsers op mobiele apparaten

Wix ondersteunt de volgende mobiele browsers voor het bekijken van Wix-websites.
Klik op de onderstaande links voor update-instructies:

Ondersteunde browsers en besturingssystemen voor iPads en tablets

Wix ondersteunt de volgende browsers en besturingssystemen voor het bekijken van Wix-websites.
Ondersteunde browsers op iPads en tablets:
  • Google Chrome
  • Safari
Ondersteunde besturingssystemen op iPads en tablets:
  • iPads: iOS 14 en hoger
  • Android: 9.0 en hoger