Problemen met je live website op iPad en tablet oplossen

Leestijd 3 minuten
Wix-websites zijn compatibel voor weergave op iPads en tablets. Alle tabletapparaten, ongeacht het besturingssysteem, geven de desktopversie van je website weer.

Houd er rekening mee dat iPads en tablets niet dezelfde mogelijkheden hebben als desktopcomputers en dat het langer kan duren om grotere websites te laden. Bovendien werken sommige functies mogelijk niet hetzelfde op iPads en tablets (bijvoorbeeld: bezoekers kunnen op hun scherm tikken, maar kunnen niet met de muis over elementen op de website gaan).

Algemene problemen oplossen

Algemene problemen met de live website op iPad of tablet oplossen:
  1. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van Chrome of Safari gebruikt op een ondersteund besturingssysteem (klik hieronder op Ondersteunde browsers en besturingssystemen voor iPads en tablets).
  2. Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser:

Specifieke problemen oplossen

Klik hieronder voor meer informatie over het oplossen van specifieke problemen met live websites op de iPad of tablet:
Let op:
Android-tablets en iPads ondersteunen geen video-achtergronden of parallax scrollen.
Bekijk Wix Studio:
Wix Studio is het ultieme platform voor freelancers en bedrijven. Deze flexibele, end-to-end oplossing omvat slimme ontwerpmogelijkheden en flexibele dev-tools waarmee je uitzonderlijke resultaten kunt leveren voor klanten in elke branche.

Lees meer over Wix Studio: