Wix Editor: De mobielvriendelijke weergave van je website in- en uitschakelen

Leestijd 1 minuten
Kies of je de mobielvriendelijke weergave van je website wilt in- of uitschakelen.
Als je je website mobielvriendelijk houdt, zorg er dan voor dat bezoekers de beste ervaring hebben: je lettertypen en afbeeldingen worden automatisch aangepast voor een optimale weergave en je kunt ook elementen toevoegen die aangepast zijn aan mobiel, zoals een snelle actiebalk, de Terug naar boven-knop, en meer.
Als je besluit dat je de mobiele weergave niet wilt, wordt de desktopweergave van je website weergegeven op mobiele apparaten.
Belangrijk:
  • Het uitschakelen van mobielvriendelijk kan van invloed zijn op je SEO-ranking en de prestaties van je website vertragen.
  • Wix biedt geen ondersteuning voor technische problemen bij het weergeven van de desktopweergave op mobiel.

Om de mobielvriendelijke weergave in- of uit te schakelen:

1. Klik in de bovenste balk van de Editor op Instellingen
  2. Klik op Mobielvriendelijk
  3. Klik op de Mobielvriendelijk-schakelaar om deze in of uit te schakelen.
  4. Klik op sluiten.
Bekijk Wix Studio:
Wix Studio is het ultieme platform voor freelancers en bedrijven. Deze flexibele, end-to-end oplossing omvat slimme ontwerpmogelijkheden en flexibele dev-tools waarmee je uitzonderlijke resultaten kunt leveren voor klanten in elke branche.

Lees meer over Wix Studio: