Over de add-ons voor Wix Studio

Leestijd 4 minuten
Wix Studio biedt een reeks tools als add-ons om je leven gemakkelijker te maken als het gaat om het bouwen en onderhouden van je website. Deze tools omvatten ontwerphulp om elementen te positioneren en je pagina's te structureren, en een simulator voor kleurenblindheid om te zien hoe je website eruitziet voor mensen die kleurenblind zijn.
In dit artikel kun je informatie vinden over elke add-on en hoe je deze kunt gebruiken om waarde toe te voegen aan je website.
Een screenshot met het Add-ons-paneel waar je de mogelijkheid hebt om elke add-on aan je website toe te voegen.

Ontwerphulp

Met de ontwerphulp kun je rijen, kolommen of cellen maken in je Studio Editor om je website beter georganiseerd te structureren en te ontwerpen.
De hulp verschijnt als een gekleurd raster en verschijnt niet op je live website. Het doel hiervan is om je te begeleiden bij het plaatsen van je elementen op je website en ervoor te zorgen dat alles correct is uitgelijnd.
Een screenshot met de Design Guides-panelen.

Krijg afbeeldingskleuren

Met de Krijg afbeeldingskleuren-add-on kun je je eigen unieke kleurenpalet maken van de afbeeldingen op je website. Met de add-on kun je in totaal vijf kleuren uitproberen en deze in je eigen kleurenpalet veranderen. Nadat je je kleuren hebt uitgeprobeerd, kun je ze toevoegen aan elk element op je website.
Een screenshot met de Get Image Colors-add-on.

Kleurenblindheidsimulator

De kleurenblindheidsimulator is een add-on waarmee je kunt zien hoe je website-ontwerp eruit zal zien voor websitebezoekers met verschillende soorten kleurenblindheid.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de Colorblindness Simulator.

Takenlijst

De takenlijst is een add-on waarmee je een lijst met taken kunt instellen en controleren die je in je Studio Editor moet voltooien. Zie het als een takenlijst die speciaal voor jou of je collega's op je website is geïntegreerd.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de Task List.

Focus-timer

De focus timer is een add-on die je helpt met tijdbeheer. De timer is ontworpen om je productiviteit en effectiviteit te maximaliseren door werktijd op te splitsen in intervallen van focustijd gevolgd door korte en lange pauzes.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de focus timer-add-on.

Contrastcontrole

Contrastcontrole is een add-on waarmee je het contrast tussen twee kleuren kunt controleren. Door ervoor te zorgen dat de kleuren op je website een bepaald contrast hebben, verbeter je de toegankelijkheid van je website.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de contrast checker.

Kleurselectie

Met de Wix Color Selection-add-on kun je overal op je website een kleur proberen en de HEX-code (bijvoorbeeld #b0c8d9) nemen en deze toevoegen aan een ander element op je website.
Een screenshot met de gebruikersinterface voor kleurselectie.

Sneltoetsen

Door de Wix Keyboard Shortcuts-add-on toe te voegen, kun je een aantal sneltoetsen gebruiken om je te helpen bij het bewerken en ontwerpen van je website. Cmd + C / Ctrl + C is bijvoorbeeld de sneltoets die je gebruikt om een element op je website te kopiëren.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de Keyboard Shortcut-add-on.