Wix Apps: Kleurenblindheid Simulator

Leestijd 2 minuten
De Kleurenblindheid Simulator is een waardevolle add-on waarmee je het ontwerp van je website kunt ervaren vanuit het perspectief van bezoekers met verschillende soorten kleurenblindheid. Deze tool is een krachtige aanwinst voor het verbeteren van de toegankelijkheid van je website.

Vanuit de simulator kun je een pagina selecteren en verschillende ervaringen met kleurenblindheid verkennen.
Een screenshot met de gebruikersinterface van de Kleurenblindheid Simulator.
In dit artikel lees je meer over:

De Kleurenblindheid Simulator toevoegen

De Kleurenblindheid Simulator is beschikbaar in de Wix Studio Editor.

Om de Kleurenblindheid Simulator toe te voegen:

1. Klik linksboven op het Wix Studio-pictogram.
  2. Klik op Tools
  3. Klik op Editor add-ons
  4. Klik op Add-ons toevoegen
  5. Klik op Kleurenblindheid Simulator
Een screenshot met het Wix Studio-pictogram en de optie om add-ons te krijgen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over toegankelijkheid: