Wix Apps: Contrast Checker

Leestijd 3 minuten
De Wix Contrast Checker is een add-on waarmee je het contrast tussen twee kleuren kunt controleren. Door ervoor te zorgen dat de kleuren op je website een bepaald contrast hebben, verbeter je de toegankelijkheid van je website.
Het volgt de aanbevolen richtlijnen voor toegankelijkheid van webcontent (WCAG). Deze richtlijnen voor contrastverhoudingen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat er voldoende differentiatie is tussen twee kleuren. Bijvoorbeeld de kleur van de tekst versus de kleur van de achtergrond waarin de tekst staat.
Belangrijk:
De Wix Contrast Checker add-on is alleen beschikbaar voor Wix Studio.
Een screenshot om de Contrast Checker-add-on in Studio Editor te tonen.
Lees in dit artikel meer over:

De Contrast Checker aan je website toevoegen

Voeg om te beginnen de Wix Contrast Checker toe aan je website.
Volg de onderstaande stappen of ga rechtstreeks naar de Wix Appmarkt. Zorg ervoor dat je een Wix Studio-website selecteert.

Om de Contrast Checker toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Studio Editor.
  2. Klik linksboven op het Wix Studio-pictogram.
  3. Klik op Tools
  4. Klik op Editor add-ons
  5. Klik op Add-ons ophalen
Een screenshot met de locatie van de add-ons in de Studio Editor.
  1. Wijs de Contrast Checker-add-on (Contrastcontrole) aan en klik op Toevoegen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over de Wix Contrast Checker.