Wix Apps: Takenlijst

Leestijd 1 minuten
Met de Takenlijst-add-on kun je een lijst met taken instellen en controleren die je moet voltooien terwijl je aan je website werkt. Zie het als een takenlijst die speciaal voor jou of je collega's op je website is geïntegreerd.
Een screenshot met de takenlijst in de Studio Editor.

Om de Takenlijst aan je website toe te voegen:

1. Klik linksboven op het Wix Studio-pictogram.
  2. Klik op Tools.
  3. Klik op Editor add-ons.
  4. Klik op Add-ons toevoegen.
  5. Wijs Takenlijst aan en klik op Toevoegen.
Een screenshot met het Wix Studio-pictogram en de optie om add-ons te krijgen.
Nadat je de takenlijst hebt toegevoegd, kun je beginnen met het maken van taken voor jezelf. Wanneer je een taak hebt voltooid, selecteer je het vinkje naast de relevante taak en deze zal naar je 'Voltooide taken'-gedeelte in de add-on worden verplaatst.