Online programma's: Programma's bewerken vanuit de Wix Owner-app

Leestijd 7 minuten
Na het maken van je online programma kun je de informatie altijd rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app bewerken. Wijzig de naam, beschrijving en prijs van het programma. Bepaal wie je programma kan bekijken en eraan kan deelnemen, definieer het schema en motiveer deelnemers door een groep en badges te koppelen.
Een screenshot van de programma-instellingen voor online programma's in de Wix Owner-app.
In dit artikel lees je hoe je je programma's kunt bewerken:

De basisinformatie van je programma bewerken in de Wix Owner-app

De programma-informatie geeft je deelnemers een voorproefje van waar je programma over gaat. Geef je programma een nieuwe naam, voeg een omslagafbeelding toe en verander de beschrijving die je leden zien.

Om de basisinformatie van je programma te bewerken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Online programma's.
  4. Tik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik op Algemene informatie.
  7. Bewerk de volgende programma-informatie:
    • Omslagafbeelding: Tik op het Bewerken-pictogramom de omslagafbeelding van je programma toe te voegen of te wijzigen.
    • Programmanaam: Voer een nieuwe naam in of bewerk de bestaande.
    • Beschrijving: Verander de beschrijving van waar je programma over gaat.
      1. Tik op Beschrijving bewerken.
      2. Vul in waar je programma over gaat.
      3. Tik op Klaar.
    • Categorieën: Laat leden je programma's per categorie ontdekken.
      1. Tik op Categorieën toevoegen.
      2. Voer een categorienaam in.
      3. Tik op Klaar.
  8. Tik op Opslaan.
Een screenshot van het Programma-infopaneel.

De prijzen en zichtbaarheid van je programma bewerken in de Wix Owner-app

Bepaal wie je programma kan bekijken en stel in hoeveel mensen kunnen deelnemen. Je kunt er ook voor kiezen om een eenmalige betaling voor je programma in rekening te brengen of het te bundelen als onderdeel van een abonnement.

Om de prijzen en zichtbaarheid van je programma te bewerken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Online programma's.
  4. Tik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik op Prijzen en zichtbaarheid
  7. Pas de instellingen aan op basis van de volgende opties:
8. Tik op Opslaan.
Een screenshot van het Prijzen en zichtbaarheid-instellingenpaneel.

De planning van je programma bewerken in de Wix Owner-app

Bepaal hoe deelnemers het programma voltooien. Je kunt een programma in je eigen tempo instellen, zodat deelnemers stappen kunnen voltooien wanneer ze maar willen. Je kunt ook een gepland programma instellen, zodat deelnemers op specifieke dagen stappen voltooien.
Let op:
Het tempo kan niet meer veranderen als deelnemers zich eenmaal hebben aangemeld voor het programma.

Om de planning van je programma te bewerken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Online programma's.
  4. Tik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik op Planning.
  7. Stel het Tempo van je programma in:
8. Tik op Opslaan
Een screenshot van het planningspaneel.

De groepen en badges van je programma bewerken in de Wix Owner-app

Koppel een groep aan je programma zodat deelnemers een plek hebben om hun voortgang te bespreken. Ook kun je deelnemers motiveren en een badge geven als het programma afloopt.

Om de groepen en badges van je programma te bewerken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Online programma's.
  4. Tik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik op Groepen en badges.
  7. Koppel een groep en wijs een beloning toe:
6. Tik op Opslaan