DNS-records die nodig zijn om je domein aan Wix te koppelen

Leestijd 2 minuten
Je domein moet de juiste DNS-records hebben toegevoegd aan je domeinhost om te kunnen worden gekoppeld aan je Wix-website. Als je de standaard DNS-records in je Wix-account moet herstellen klik je hier voor instructies.

Selecteer hieronder de koppelingsmethode van je domein om de benodigde DNS-records te bekijken:

Weet je niet zeker welke koppelingsmethode je moet gebruiken?
Belangrijk:
Voordat je een domein kan koppelen, moet je website geüpgraded worden naar een Premiumpakket.

De naamserver-records van Wix bekijken

Als je je domein via naamservers hebt gekoppelt, zorg er dan voor dat het de volgende naamservers bij je domeinhost heeft:
Tips:
  • Voer een DNS-zoekopdracht uit met whatsmydns.net om te controleren welke records je domein wereldwijd heeft verspreid.
  • Neem contact op met je domeinhost als je ervoor moet zorgen dat je domein de juiste naamservers heeft, zoals hierboven weergegeven.

De doorverwijzingsrecords van Wix bekijken

Als je je domein hebt gekoppeld via doorverwijzing (pointing), zorg er dan voor dat het de volgende DNS-records heeft bij je domeinhost:

A - 185.230.63.171

CNAME - pointing.wixdns.net
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je zowel je CNAME- als A-record bijwerkt bij je domeinhost. Doe je dat niet, dan zal je website er onveilig uitzien en kunnen je bezoekers dit waarschuwingsbericht te zien krijgen:

Tips:
  • Voer een DNS-zoekopdracht uit met whatsmydns.net om te controleren welke records je domein wereldwijd heeft verspreid.
  • Neem contact op met je domeinhost als je ervoor moet zorgen dat je domein de juiste DNS heeft, zoals hierboven weergegeven.