CMS: Over paginalinkverzamelingsvelden voor dynamische pagina's

Leestijd 2 minuten
Wanneer je dynamische pagina's maakt, maakt het systeem Paginalink-velden aan in je verzameling. Deze velden maken links voor je dynamische lijstpagina's en voor de unieke URL van elk item op dynamische itempagina's.

De indeling van het Paginalink-veld hangt af van het type dynamische pagina:
  • Dynamische lijstpagina's: Standaard voegt de paginalink-URL de naam van de verzameling toe aan het einde van het webadres van de dynamische lijstpagina.
  • Dynamische itempagina: Standaard voegt de paginalink-URL de primaire veldwaarde toe aan het einde van het webadres van de dynamische itempagina voor elk uniek item.
Tip:
Ga naar de pagina-instellingen van je Editor om de variabelen die in je dynamische pagina's worden gebruikt aan te passen. Als je de URL-waarden in je Editor bewerkt, worden de Paginalink-velden in je verzameling automatisch bijgewerkt.
Primaire velden zijn super belangrijk omdat ze worden gebruikt in de URL van de dynamische itempagina. Zorg ervoor dat je unieke inhoud toevoegt aan het primaire veld voor elk item dat je een dynamische itempagina wilt hebben. Zonder inhoud in het primaire veld kan er geen dynamische itempagina-URL voor het item worden gemaakt. In je verzameling kun je zien hoe het primaire veld wordt toegevoegd aan het Paginalink-veld dat is gekoppeld aan je dynamische itempagina.