ADI: Een website met meerdere pagina's maken

Leestijd 3 minuten
In ADI kun je websites met meerdere pagina's maken en beheren, met tientallen pagina's als je wilt. Open het Pagina's-menu om een lijst te zien van alle pagina's die je hebt toegevoegd, deze te beheren en zo nodig meer toe te voegen. Elke nieuwe pagina wordt automatisch toegevoegd aan je websitemenu, dat je naar wens kunt wijzigen.
Belangrijk:
Als je Wix Stores, Wix Bookings, Wix Ledengedeelte of Wix Blog op je website hebt, dan heb je altijd meer dan één pagina.

Lees in dit artikel meer over:

De paginalimiet in ADI

Je kunt tientallen pagina's aan je ADI-website toevoegen. Houd er echter rekening mee dat het toevoegen van een groot aantal pagina's van invloed kan zijn op de laadtijd en prestaties
We raden het volgende aan als je momenteel een website met veel inhoud hebt of wilt bouwen:
  • Voeg een blog toe: Als je regelmatig veranderlijke inhoud aan je website toevoegt, raden we je aan Wix Blog toe te voegen. Alle inhoud wordt opgeslagen op de ingebouwde dynamische pagina's van het blog, wat betekent dat je het aantal pagina's op je website kunt verminderen. Lees meer
  • Voeg galerijen toe: Met galerijen kun je jouw media vanaf één plek presenteren en je gebruikers toestaan ze allemaal op volledig scherm te openen voor een betere weergave. Dit betekent dat je kunt voorkomen dat je voor elk van je afbeeldingen een nieuwe pagina maakt. Lees meer
Tip:
Verplaats je website naar de Wix Editor als je de paginalimiet in ADI bereikt hebt en meer pagina's wilt toevoegen.

Pagina's toevoegen aan je website

We hebben veel kant-en-klare paginatemplates die we speciaal met jou in gedachten hebben gemaakt. Deze pagina's staan boordevol handige elementen om je te helpen je website snel en gemakkelijk uit te breiden. Klik hier om te lezen hoe je een nieuwe pagina aan je website toevoegt.

Pagina's bekijken

Je kunt een lijst met de pagina's van je website bekijken in het Pagina's-menu. Om de pagina's op je website te bekijken, klik je op de bovenin ADI op de Pagina-dropdown. Klik vervolgens op een pagina in de lijst om die pagina te bekijken of te bewerken.

Hoe pagina's op je websitemenu verschijnen

Wanneer je meer dan één pagina op je website hebt, worden de paginanamen weergegeven op het menu van je website. Je kunt de naam van je menu-items op elk moment wijzigen. Klik hier om te lezen hoe je de pagina's en menu-items van je website beheert.