CMS: Werken met SEO-instellingen voor dynamische pagina's

Leestijd 3 minuten
Je kunt de meeste SEO-instellingen voor zowel dynamische lijstpagina's als dynamische itempagina's bewerken vanuit je SEO-dashboard. Om de URL-structuur van een pagina te wijzigen, ga je naar het SEO-tabblad van je dynamische pagina-instellingen in je Editor.
Let op:
We werken aan nieuwe SEO-instellingen voor je dynamische pagina's. Als je geen dynamische pagina's ziet in je SEO-dashboard, ga dan naar hun pagina-instellingen in je Editor om wijzigingen aan te brengen.

SEO-instellingen voor dynamische lijstpagina's bewerken

Ga naar het Hoofdpagina's-gedeelte op je SEO-dashboard om de SEO van je dynamische lijstpagina te bewerken.

Om de SEO-instellingen van de dynamische lijstpagina te bewerken:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar SEO-instellingen in het Tools en instellingen-gedeelte.
  3. Klik in het Bewerken op paginatype-gedeelte op Hoofdpagina's .
  4. Klik bovenaan op Bewerken per pagina
  5. Wijs de relevante dynamische lijstpagina aan en klik rechts op het Meer acties-pictogram.
  6. Klik op Bewerken
  1. Klik op het relevante tabblad om de SEO-instellingen te bewerken:
  2. Klik op Publiceren.

SEO-instellingen voor dynamische itempagina's bewerken

Ga naar je SEO-dashboard om je SEO-instellingen voor elke dynamische itempagina aan te passen. Je kunt variabelen aan je metatags toevoegen vanuit het Basis en social share-gedeelte. Met variabelen kun je automatisch verzamelingsvelden in je metatags invoegen om ervoor te zorgen dat elke dynamische itempagina unieke en relevante informatie over de inhoud heeft.

Om de dynamische SEO-instellingen van een itempagina te bewerken:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar SEO-instellingen in het Tools en instellingen-gedeelte.
  3. Klik onder Bewerken op paginatype op de relevante dynamische itempagina.
  1. Klik naast de SEO-instelling die je wilt wijzigen op Bewerken:
  1. Klik op Opslaan