Wix Video: Een enkele video weergeven in je Wix Videospeler

Leestijd 1 minuten
Wix Video geeft je video's standaard in een kanaal weer. Geef een enkel video-formaat weer om zelfstandige inhoud te presenteren.

Om één video af te spelen:

1. Klik in de Editor op de Wix Videospeler.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Selecteer Afzonderlijke video op het Video's-tabblad.
  4. Zoek de gewenste video in de zoekbalk of selecteer een video uit de lijst door erop te klikken.
Belangrijke informatie over het afspelen van één video:
  • Dit videoformaat is nog niet beschikbaar in ADI of met actiekaarten. Op dezelfde manier kunnen video's die nog niet in een kanaal staan nog niet worden weergegeven in een e-mailcampagne.
  • Als je een enkele video wilt weergeven zonder de functies van Wix Video, probeer dan het Editor-element voor één video.