Wix Video: De omslagafbeelding van een video wijzigen

Leestijd 2 minuten
Trek de aandacht van je kijkers met een opvallende omslagafbeelding voor je video. Je kunt een omslagafbeelding uploaden of een frame uit de video zelf kiezen.
Ondersteunde bestanden:
  • JPG, GIF, PNG zijn de ondersteunde bestandstypen.
  • We raden een beeldverhouding van 16:9 en 1920 x 1080 pixels aan voor JPG en PNG.
  • Voor GIF's raden we 960 x 480 pixels aan.
  • Voor zowel afbeeldingen als GIF's geldt een maximum van 15 MB.
  • Video's hebben een maximale ondersteuningsgrootte van 100 MB.

Om de omslagafbeelding van een video te wijzigen:

1. Ga naar je Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betreffende video op het Bewerken-pictogram.
  3. Klik onder Omslagafbeelding op Omslag wijzigen.
  4. Selecteer een van de voorgestelde kaders of klik op het Toevoegen-pictogramom een afbeelding te uploaden.
  5. Klik op Instellen als omslag