Wix Video: Bezoekers moeten zich aanmelden om een gratis video te bekijken

Leestijd 1 minuten
Wanneer je een video als gratis instelt, kun je vragen dat kijkers zich aanmelden met hun e-mailadres voordat ze de video bekijken, zodat hun e-mailadres wordt toegevoegd aan de contactenlijst van je website.

Om ervoor te zorgen dat kijkers zich aanmelden voordat ze een video bekijken:

1. Ga naar Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de video die je wilt wijzigen op het Bewerken-pictogram
  3. Selecteer Gratis onder Prijs video
  4. Klik op de Opties-dropdown en kies Alleen aanmelden.
  5. Klik op Opslaan
Let op:
  • Bezoekers die zich aanmelden worden toegevoegd aan je Websiteleden-groep in je Contacten.
  • Je kunt je alleen aanmelden voor gratis video's. Wanneer je kijkers een video kopen wordt hun e-mailadres toegevoegd aan je Websiteleden-groep.