Wix Video: Verkoop- en verhuuropties

Leestijd 2 minuten
Er zijn verschillende opties als het gaat om verkopen en verhuren met Wix Video. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je kijkers gratis toegang te geven tot je video-inhoud, of ervoor kiezen om een soort abonnement of pakket toe te voegen waarmee je omzet kunt genereren met je video-inhoud.
Belangrijk:
  • Je kunt alleen video's verkopen of verhuren die je hebt geüpload (geen video's van YouTube, Vimeo en Facebook).
  • Je websitebezoekers moeten zich aanmelden/lid worden van de website om video's en abonnementen te kopen en video's te huren.

Laat je kijkers je video's gratis streamen

Je kunt je kijkers je video's gratis laten streamen. Dit betekent dat je kijkers niet hoeven te betalen om video's op je website te bekijken.
Klik hier om meer te lezen over het instellen van je video's voor gratis streaming.

Laat je kijkers een video huren of kopen

Je kunt je kijkers toestaan je video's voor een vaste prijs te kopen. Dit betekent dat ze kunnen betalen voor onbeperkt streamen van de video en dat ze de video zoveel kunnen bekijken als ze maar willen.
Klik hier om meer te lezen over het instellen van een video voor aankopen.

Laat je kijkers een maandelijks kanaalabonnement kopen

Je kunt je kijkers toestaan een abonnement op je videokanaal te kopen. Dit betekent dat ze maandelijks betalen om alle video's op je kanaal te bekijken. Ze kunnen ook nieuwe video's bekijken die je aan je kanaal toevoegt.
Klik hier om meer te lezen over het instellen van kanaalabonnementen.
Belangrijk:
Dit is een oudere optie en is niet langer beschikbaar voor alle gebruikers. Als dit een optie is waarin je geïnteresseerd bent, maar die je niet hebt, raden we je aan een abonnement op te zetten.

Laat je kijkers een wekelijks, maandelijks of jaarlijks abonnement kopen

Je kunt je kijkers toestaan een week-, maand- of jaarabonnement te kopen om de inhoud van je videokanaal te bekijken. Dit betekent dat ze de duur van het abonnement kunnen kiezen op basis van hun behoeften.
Klik hier om te lezen hoe je een abonnement voor je kanaal creëert.
Belangrijk:
Als je overschakelt naar de abonnementen, worden alle bestaande abonnementen geannuleerd die je had met de maandelijkse abonnementsoptie hierboven.