Wix Studio-app: Websites openen en beheren

Leestijd 5 minuten
De Wix Studio-app is je gecentraliseerde platform voor website- en projectbeheer. Met snelle acties binnen handbereik kun je een voorbeeld van het uiterlijk van een website bekijken, de voortgang delen met klanten, chats beheren en de prestaties van de website volgen via het dashboard.
Zodra je binnen bent, biedt de Studio-app verschillende tools voor websitebeheer, zoals het uitnodigen van medewerkers en het beheren van website-apps voor een soepele functionaliteit.
In dit artikel lees je hoe je:

Toegang tot een website

Je hebt toegang tot elke website die je hebt gemaakt of waarvoor je bent uitgenodigd om samen te werken. Alle websites zijn overzichtelijk geordend op het Websites-tabblad in elke werkruimte, wat het proces van het vinden en beheren ervan vereenvoudigt.
Zodra je een website hebt geopend, zijn er verschillende snelle acties beschikbaar, waarmee je de voortgang van elk project kunt beheren.

Om toegang te krijgen tot een website:

1. Ga naar de relevante werkruimte in de Wix Studio-app.
  2. Tik onderaan op Websites.
  3. Scrol door de lijst met websites en tik op de relevante website, of voer de naam van de website in de zoekbalk bovenaan in.
  4. Nadat je de website hebt geselecteerd, kun je de volgende acties uitvoeren:
    • Tik op het Voorbeeld-pictogramom te zien hoe de website eruitziet op je mobiele apparaat.
    • Tik op het Kopieer-pictogramen stuur de website-URL rechtstreeks naar klanten zodat zij de voortgang van hun website kunnen zien.
    • Tik op Inboxom chats te bekijken en te beantwoorden.
    • Tik op Website en appom te kiezen welke leden-app ze willen instellen als de voorkeursapp voor leden van je klanten om te gebruiken.
    • Tik op Dashboard voor snelle toegang tot de apps die aan een website zijn toegevoegd en om de prestaties van website-activiteit te volgen, zoals website-analyses.
Een screenshot van de acties waaruit je kunt kiezen nadat je een website hebt geselecteerd in de Studio-app.
Wil je een nieuwe website maken?
Maak een nieuwe website vanaf je desktop en beheer deze vervolgens vanuit je werkruimte in de Wix Studio-app.

Een website beheren

Het beheren van een website met de Wix Studio-app is afgestemd op jouw rol en zorgt voor efficiëntie in projectbeheer. Kies uit tools voor het beheren van apps, abonnementen, analytics en het uitnodigen van medewerkers met specifieke machtigingen.
Een 'Marketingmanager'-rol biedt bijvoorbeeld toegang tot opties die geschikt zijn om de vindbaarheid van een website te verbeteren, zoals het aanpassen van pushmeldingen.

Om een website te beheren:

1. Ga naar de relevante werkruimte in de Wix Studio-app.
  2. Tik onderaan op Websites.
  3. Tik naast de betreffende website op het Meer acties-pictogram.
  4. Kies hoe je de website wilt beheren: