Wix Stores: Meerdere bestellingen tegelijk bijwerken

Leestijd 2 minuten
Bespaar tijd door wijzigingen in meerdere bestellingen tegelijk uit te voeren.
Tip:
Je kunt efficiënter werken door bestellingen te filteren en de tabbladen in je lijst met bestellingen aan te passen. Lees hoe

Om meerdere bestellingen bij te werken:

1. Ga naar je Bestellingen-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Vink de selectievakjes aan naast de bestellingen die je wilt bijwerken.
  3. Klik op de actie in de bovenste balk:
    • Verwerken: Markeert de geselecteerde bestellingen als verwerkt (betaald en verzonden).
    • Gemarkeerd als betaald: Markeert de geselecteerde bestellingen als betaald.
    • Factuur maken: Er wordt een factuur gemaakt en deze verschijnt op het Facturen-tabblad.
    • Verzendlabels beheren: Maak en print meerdere labels via Wix Shipping. Lees meer
      Let op: Deze optie is niet in alle regio's beschikbaar.
    • Exporteren: Klik om een .CSV-bestand te downloaden.
    • Afdrukken: Stuur bestellingen naar je printer.
    • Archief: Voegt de geselecteerde bestellingen toe aan het archief
Let op:
  • Je kunt een factuur voor maximaal honderd facturen tegelijk maken.
  • Je kunt geen trackingnummers aan meerdere bestellingen tegelijk toevoegen.
  • Bekijk de volledige cursus in Wix Learn over het opzetten van je webshop of ga naar de video over het beheren van je bestellingen.