Meerdere bestellingen tegelijk bijwerken

Belangrijk:
Dit artikel is relevant voor bestellingen van Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
Bespaar tijd door wijzigingen aan meerdere bestellingen tegelijk uit te voeren.Begin met het selecteren van de bestellingen die je wilt bijwerken en kies vervolgens de actie die je wilt uitvoeren.
Screenshot van bestellingen op het Bestellingen-tabblad in het Wix-dashboard
Tip:
Werk efficiënter door bestellingen te filteren en de tabbladen in je lijst met bestellingen aan te passen. Lees hoe

Om meerdere bestellingen bij te werken:

1. Ga naar je Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Vink de selectievakjes aan naast de bestellingen die je wilt bijwerken.
  3. Klik op de actie in de bovenste balk:
    • Exporteren: Klik om een .CSV-bestand te downloaden. Lees meer
    • Bestellingen afdrukken: Stuur bestellingen naar je printer.
    • Verzendlabels beheren: Maak en print meerdere labels via Wix Shipping. Lees meer
      Let op: Deze optie is niet in alle regio's beschikbaar.
    • Als betaald markeren: Markeer de geselecteerde bestellingen als 'Betaald'.
    • Als verwerkt markeren: Markeer de geselecteerde bestellingen als 'Verwerkt' (alleen relevant voor winkelbestellingen).
    • Factuur maken: Er wordt een factuur gemaakt en deze verschijnt op het Facturen-tabblad.
    • Archiveren: Voegt de geselecteerde bestellingen toe aan het archief
Let op:
  • Je kunt een factuur voor maximaal honderd facturen tegelijk maken.
  • Je kunt trackingnummers niet toevoegen aan meerdere webshopbestellingen tegelijk.
  • Bekijk de volledige cursus in Wix Learn over het opzetten van je webshop of ga naar de video over het beheren van je bestellingen.