Wix Stores-aanvraag: Meldingen ontvangen wanneer producten niet op voorraad zijn

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel stuurt Wix Stores geen e-mailmelding wanneer een product niet op voorraad is. Je ontvangt wel een melding op het dashboard van je website en in de Wix Owner-app. Daarnaast verschijnt er automatisch een 'Niet op voorraad'-melding bij het product zelf, tenzij terug-op-voorraad-meldingen zijn ingesteld.
Tip:
Je kunt meldingen ontvangen wanneer de voorraadniveaus laag zijn via de externe Low Stock Alerts-app. Om de app toe te voegen, ga je naar de Wix Appmarkt.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.