Wix Restaurants: Bestellingen weigeren in de Wix Owner-app

Belangrijk:
Weiger eenvoudig een restaurantbestelling vanuit de Wix Owner-app. Zodra je een bestelling afwijst, wordt deze ook verwijderd van de Nieuwe bestellingen- en In uitvoering-tabbladen.

Om een bestelling te weigeren in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Bestellingen.
  4. Tik op de bestelling die je wilt weigeren op het Nieuw-tabblad. Je kunt dit ook doen voor een bestelling die je al hebt geaccepteerd.
  5. Tik rechtsboven op het Meer weergeven-pictogram.
  6. Tik op Bestelling weigeren.

7. Voer een reden in waarom je de bestelling weigert.
    Let op: De reden voor de weigering wordt weergegeven op de bestelpagina van de klant.
  8. Tik rechtsboven op Weigeren.
  9. Neem contact op met de klant om te laten weten dat de bestelling is geweigerd.
Belangrijk:
  • Nadat je een bestelling hebt geweigerd, moet je contact opnemen met de klant om te laten weten dat de bestelling is mislukt. Klik hier om te lezen hoe je contact kunt opnemen met een klant vanuit de Wix Owner-app.
  • Het weigeren van een bestelling maakt de transactie niet automatisch ongeldig of terugbetaald. Je moet de transactie in het dashboard van de gekozen betaalgateway ongeldig maken. Om de transactie-ID te vinden, tik je op het Bestellingen-tabblad op de bestelling. De ID staat onder de betalingsgegevens.