Wix Pro Gallery: Subgalerijen maken

Leestijd 3 minuten
Als je veel afbeeldingen/video's op je website wilt weergeven, kun je je media indelen in subgalerijen en ze allemaal op een unieke pagina of zelfs in een lightbox laten weergeven.
Je kunt een 'hoofdgalerij' aanmaken die dient als toegang tot je subgalerijen. De hoofdgalerij bevat omslagafbeeldingen. Elke omslagafbeelding is klikbaar en linkt naar de bijbehorende subgalerij.
Een animatie die laat zien hoe klikken op een afbeelding in de hoofdgalerij je naar de subgalerij brengt.

Stap 1 | Maak subgalerijen op afzonderlijke pagina's / lightboxen

Maak eerst een nieuwe pagina / lightbox voor elke subgalerij. Voeg de Pro Gallery toe aan elke subgalerijpagina / lightbox en vul deze met media die je wilt weergeven.
Klik op een optie hieronder voor meer informatie over het maken van een subgalerij op:
Screenshot van een Pro Gallery toegevoegd aan een individuele pagina.

Nadat je de subgalerijpagina's / lightboxen hebt ingesteld, kun je je hoofdgalerij instellen. Voeg de foto's die als omslagafbeeldingen dienen toe aan de hoofdgalerij en koppel elke omslagfoto aan de bijbehorende subgalerij. Selecteer vervolgens in het Instellingen-paneel in de Pro Gallery Een link wordt geopend onder Wanneer je op een item klikt.

Om sub-galerijen aan een hoofdgalerij te koppelen:

1. Voeg de Wix Pro Gallery toe waar je de hoofdgalerij wilt weergeven.
  2. Voeg de foto's toe die dienen als de "omslagafbeeldingen" voor elke galerij.
  3. Koppel elke omslagafbeelding aan de bijbehorende subgalerij:
    1. Selecteer de Pro Gallery in de Editor en klik op Instellingen.
    2. Klik links op Instellingen.
    3. Onder Bij klikken op een item, selecteer je Een link wordt geopend.
    4. Klik links op Start en klik vervolgens op Media beheren.
    5. Selecteer een afbeelding voor de "omslagafbeelding" van de subgalerij.
    6. Klik rechts op Link en selecteer Pagina of Lightbox.
    7. Selecteer de subgalerijpagina / lightbox die je wilt koppelen en klik op Klaar.
  4. Herhaal dit proces voor elk van je subgalerijen.
Screenshot van een afbeelding in de hoofdgalerij die wordt doorgelinkt naar een lightbox waarin de subgalerij is ondergebracht.