Wix Pro Gallery: Media toevoegen aan de galerij

Leestijd 2 minuten
Met de Pro Gallery kun je verschillende soorten media uploaden in één prachtige galerij; afbeeldingen, video en tekst.

Om media toe te voegen aan de Pro Gallery:

1. Klik op de Pro Gallery in de Editor.
  2. Klik op Media beheren.
  3. Klik op Media toevoegen.
  4. Selecteer het type media dat je wilt toevoegen en volg de relevante instructies hieronder:
Let op:
  • Als je de standaardmedia van de galerij wilt verwijderen, wijs je het item aan dat je wilt verwijderen en klik je op het pictogram Verwijderen .
  • Als je galerij is gekoppeld aan het CMS (Content Management System), volg je deze stappen om media toe te voegen of bij te werken