Wix Portfolio-aanvraag: Het ontwerp van de uitgebreide weergave van je portfoliogalerij aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om het ontwerp van de uitgebreide weergave van je portfoliogalerij aan te passen.

Je kunt wel de achtergrondkleur en lettertypen van de uitgebreide weergave instellen via het kleur- en tekstthema van je website. Houd er rekening mee dat als je het kleur- en tekstthema van je website aanpast, de kleur en lettertypen op je hele website veranderen.
Tijdelijke oplossingen:
  • Om de achtergrondkleur van de uitgebreide weergave aan te passen: Bewerk Kleur 1 van de kleuren van je websitethema.
  • Om de titel- en beschrijvingslettertypen van je media in de uitgebreide weergave aan te passen: Ga naar de tekststijlen van je thema en bewerk Koptekst 4 en Paragraaf 2.
  • Om de daadwerkelijke tekst te bewerken die wordt weergegeven voor mediabestanden in de uitgebreide weergave: Ga naar je project en klik op Media beheren. Voer vervolgens de relevante tekst in de velden voor de Titel en Beschrijving in.
  • Als je de uitgebreide weergave niet wilt gebruiken, ga je naar de instellingen voor de portfoliogalerij en selecteer je een andere optie in de Bij het aanklikken-dropdown.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.