Wix Photo Albums: Een album publiceren

Leestijd 2 minuten
Zodra je klaar bent met het maken en bewerken van je fotoalbum, kun je het publiceren om het live te maken.
Publiceer je je album voor de eerste keer?
Zorg ervoor dat je de naam van je album controleert voordat je deze publiceert. Deze naam wordt gebruikt in de URL van je album. Dit is een subdomein van het domein van je website. Lees meer
Lees in dit artikel meer over:

Een fotoalbum publiceren

Klaar om live te gaan met je nieuwste fotoalbum? Je kunt het album rechtstreeks vanuit je albumeditor publiceren.

Om je fotoalbum te publiceren:

1. Ga naar Fotoalbums op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende album op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Bewerken in het dropdownmenu.
  4. Klik rechtsboven in de Photo Album Editor op Nu publiceren.
Een screenshot met de optie om je album in de albumeditor te publiceren.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.
We ontvangen je feedback graag. Stuur een e-mail naar photographyfeedback@wix.com.