Wix Photo Albums: De album-URL wijzigen

Leestijd 3 minuten
Je kunt de URL van je gepubliceerde fotoalbum gratis aanpassen. Dit zorgt voor een professionelere en persoonlijkere uitstraling bij het delen van albums met je klanten.
Als je een domein aan je website hebt gekoppeld, staat de aanpasbare tekst helemaal aan het begin van de URL. Zo niet, dan komt de tekst als volgt na het domein:
  • Voor het domein: https://album123.mijnprofessionelewebsite.com
  • Na het domein: https://mijnprofessionelewebsite.wixsite.com/album123
Nieuwe fotoalbums zijn nu gebaseerd op Editor X-templates:
  • Oude gratis album-URL's hebben de volgende structuur: https://mijnprofessionelewebsite.wixsite.com/album123
  • Nieuwe gratis album-URL's hebben de volgende structuur:https://mijnprofessionelewebsite.editorx.io/album123
Een screenshot met de instellingen van waaruit je een aangepaste URL voor je album kunt wijzigen en maken.
Lees in dit artikel meer over:

De URL van je fotoalbum wijzigen

Pas de URL van je fotoalbum aan door het subdomeinvoorvoegsel van het album te wijzigen, om het persoonlijker te maken voor jou en je website.
  1. Ga naar Fotoalbums op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende album op Album beheren.
  3. Klik naast de URL van het album op Wijzigen.
  1. Werk de URL van het album bij.
  2. Klik op Opslaan.