Wix Loyaliteitsprogramma: De pagina's van het loyaliteitsprogramma aanpassen

Leestijd 6 minuten
Wanneer je het Wix Loyaliteitsprogramma toevoegt aan je website, worden er automatisch 2 nieuwe websitepagina's gegenereerd. Je nieuwe Loyaliteit-pagina deelt de details van je programma met bezoekers. Op de nieuwe Mijn beloningen-pagina kunnen leden van het loyaliteitsprogramma hun punten en beloningen bijhouden. Pas deze pagina's aan de stijl van je website aan.
Lees in dit artikel meer over het aanpassen van de pagina's van je loyaliteitsprogramma:

De loyaliteitspagina aanpassen

Druk vanuit de Editor je stempel op je nieuwe loyaliteitspagina. Pas het ontwerp en de indeling aan om je bezoekers te informeren over de extraatjes van je programma en hen aan te moedigen zich ervoor aan te melden.

Om je loyaliteitsprogramma pagina aan te passen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's.
  2. Klik op Hoofdpagina's (Main Pages).
  3. Klik op de pagina die naar je loyaliteitsprogramma genoemd is. Dit is de naam die je tijdens de installatie hebt gekozen.
  1. Klik op het Loyaliteit-element op je pagina en klik op Instellingen.
  1. Kies wat je aan wilt passen:

De Mijn beloningen-pagina aanpassen

Ontwerp je nieuwe Mijn beloningen-pagina vanuit de Editor. Bezoekers die zich aanmelden als lid van je website of loyaliteitsprogramma, krijgen toegang tot een eigen persoonlijke Mijn beloningen-pagina als ze zijn ingelogd. Zorg ervoor dat de informatie over beloningen duidelijk wordt gepresenteerd aan de leden van je loyaliteitsprogramma.

Om je Mijn beloningen-pagina aan te passen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's.
  2. Klik op Ledenpagina's.
  3. Klik op de Mijn beloningen-paginatitel.
  1. Klik op het Mijn beloningen-element op je pagina en klik op Instellingen.
  1. Kies wat je aan wilt passen: