Wix Logo: Een logo aanpassen in de Wix Logo Maker

Leestijd 10 minuten
De Wix Logo Maker geeft je volledige controle terwijl je je logo maakt. Laat je logo bij je merk passen door het kleurenschema aan te passen, een ander lettertype te kiezen, pictogrammen, afbeeldingen en meer toe te voegen.
Tip:
Voordat je begint met het aanpassen van je logo, raden we je aan de tijd te nemen om onze Logo Maker best practices door te nemen. Dit kan helpen om mogelijke ontwerpproblemen op de lange termijn te voorkomen.

Om je logo aan te passen:

Tip:
Als je net begonnen bent met het ontwerpen van je logo, ga dan naar stap 2.
  1. Ga naar de Wix Logo Maker
    Let op: Hiermee ga je naar de Brand Studio van het meest recente merk waar je aan werkte.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het betreffende merk.
  4. Klik op Logo bewerken.
  5. Klik op de opties aan de linkerkant om de volgende aspecten van je logo te personaliseren:
3. Als je klaar bent om te downloaden, klik je rechtsboven op Volgende.
Tips:
  • Vergroot of verklein al je logo-elementen tegelijkertijd door op Ctrl+A of Cmd+A (als je een Mac gebruikt) te drukken en gebruik de grepen om ze te vergroten of te verkleinen.
  • Je kunt al je logo-elementen in een lijst bekijken door op een leeg gedeelte van het Logo Maker Editor-canvas te klikken. De Alle elementen-lijst wordt links geopend.